Geen ‘talkshow’, maar een echt muziekprogramma!

Written by on 21 juli 2020

De voorbereidingen voor het radioprogramma “Tijd voor Timmer” zijn begonnen. Rolf Timmer is elke zaterdagavond van 18.00 tot 20.00 uur te horen op het webradiostation Astradio. Het is een interactief programma met verzoekjes met allerlei soorten van muziek. Geen ‘talkshow’, maar een echt muziekprogramma. Kortom je zaterdagavond kan vanaf nu niet meer stuk.

“Tijd voor Timmer” was eerst te horen op Radio Loco, de voormalige lokale omroep van Coevorden. Maar het radioprogramma komt dus terug, maar nu als programma van Shield Radio (te beluisteren via dit radiostation Astradio).

Dus zet je radiovolume elke zaterdagavond op 100% en neem even de tijd voor Timmer!


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Background