Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

90s Forever Mix op vrijdagavond

DJ Kicken komt op elke vijdag met een dance mix van 90s hits bij Astradio. Het is een programma dat uit 2 delen bestaat van een uur, van 22:00 tot 00:00. De 90s Forever Mix is pure verwennerij voor je oren.

DJ Kicken begon zijn muziekcarrière al op jonge leeftijd met het draaien op schoolfeestjes. In 1981 begon hij met zijn radiostation “The Flying Dutchman” dat een uur per dag uitzond op de frequentie van Hilversum 3. Verder heeft bij een aantal Belgische radiostations gedraaid, waaronder: Maasvallei radio, Arcan Radio, Grafiek Maaseik en Radio Royaal Hamont-Achel.
In de jaren 80 en 90 heeft hij veel gedraaid in discotheken. Ook in die tijd begon hij met het maken van zijn eerste producties, want remixen is toch echt zijn passie. En heeft dan ook diverse singles uitgebracht waaronder de covers “I Wanna Dance With Somebody”, “Let me hear you”, de party-hit “Ain’t no party (Like an Alcoholic Party)” samen met Mc-q, een remix van 4 Non Blondes, What’s Up en een remake van Evergreen, Happy Together. Een samenwerkingen met o.a. Sonic solutions en Jude dat resulteerde in Nasty Creep en Walking on Sunshine 2006, dat zelfs de party-hit van dat jaar werd en in Belgie zelfs in de top 10 terecht kwam. In 2015 heeft hij samen met Paul Elstak het nummer Yaya Kolo gemaakt.

Astradio is het nieuwe radiostation van Nederland. We werken samen met verschillende programmamakers waaronder de Stichting Shield Radio i.o, waar ze radioprogramma’s maken samen mensen met een beperking. We hebben een breed aanbod van programma’s met elk hun eigen repertoire, waardoor een leuke diversiteit ontstaat. De officiële opening van Astradio en ook Shield Radio is op 6 november 2020.