Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Muziek met gevoel

Een betere naam voor het programma had Jan Masselink niet kunnen bedenken. Jan draait muziek op zijn gevoel, daarmee weet hij de luisteraars te raken. Jan draait de muziek van het moment en dat is heerlijk genieten. Dus elke dinsdagavond van 19:30 tot 21:30 en één keer in de 14 dagen op zaterdagavond vanaf 20:00, heerlijke verwennerij voor je oren.

Nu Jan draait bij Shield Radio, kan hij zijn passie en liefde voor muziek tot uiting laten komen. Jan hoopt dat er veel mensen naar zijn programma gaan luisteren en dat hij net als hij, hun emoties in de muziek kwijt kunnen.

Astradio is een nieuw radiostation in Nederland. Bij Astradio maken wij geen onderscheid tussen mensen en iedereen die radio wil maken is welkom bij Astradio. Wij werken samen met o.a. Shield Radio, een stichting i.o. waar ze radioprogramma’s maken samen mensen met een beperking. De officiële opening van Astradio en ook Shield Radio is op 6 november 2020.