Ronn Amsterdam komt met levenslied

Written by on 5 november 2020

Je bent een Jongen van 16 en hebt al het doel om te zingen en mensen te entertainen. Nou zo was dus Ronn Amsterdam, als jongen van 16 voor een groot publiek! Nu jaren later staat Ronn nog steeds op het podium om zijn nummers met veel plezier te laten horen.

De uit Amsterdam afkomstige zanger, nu enkele jaren woonachtig in Wijchen, begon dus al op jonge leeftijd te zingen. Hij was amateur boxer en besteedde daar veel aandacht aan, tót hij in aanraking kwam met verschillende muzikanten die hem op weg hielpen in de muziekindustrie. Hij maakte eens een single over “Mijn Amsterdam” om zijn mooie tijd af te sluiten in Amsterdam. Daarmee kreeg hij de smaak te pakken en met zijn unieke stemgeluid gaat wij zeker veel meer van hem horen.

In het afgelopen jaar heeft hij met zijn singles, goed gescoord bij de radiostations in Nederland en Vlaanderen. Zowel “Jij bent alles” als “Jij bent nu vrij” zijn nummers die je nog veelvuldig hoort, maar stilstaan is zeker niet vooruitgaan en daarom heeft Ronn met een kleine vertraging door de corona een nieuwe single uitgebracht. Geschreven door Pascal de Vormer en met de titel “Als je me nodig hebt”.

Een levenslied die best eens voor onverwacht ‘airplay’ succes zou kunnen gaan zorgen want de eerste berichten van de ‘radio-jockeys’ zijn zeer veel belovend. Radiostations in Nederland België en in de voor Nederlanders populaire vakantielanden hebben het nummer krachtig omarmd.

De komende maanden zal Ronn ook te horen zijn bij Astradio. Meer informatie kan je lezen op zijn Facebookprofiel. Een echte fan sluit zich aan als vriend, want dan hoef je niks meer te missen. Zijn Facebook is te vinden op Ronn Amsterdam

“Als je me nodig hebt”, uitgebracht door R.Noise Records, is verkrijgbaar als cd en via de download en streamingsites.

Dank aan Geert Hakze


Current track

Title

Artist

Background