Current track

Title

Artist

Background

Special Media Awards is ook te beluisteren via Astradio

Written by on 7 november 2020

De Special Media Awards, georganiseerd door Amerpoort sinds 2018, wordt uitgezonden op Astradio. Shield Radio doet zelf dus niet mee met de awards-show, we waren er simpelweg te laat bij. Desalniettemin wordt het wel uitgezonden, op de thuishaven van Shield Radio, Astradio. De feestelijke prijsuitreiking is dinsdagavond 10 november, tijdens de Week van de Mediawijsheid, tussen 19.30 tot 21.00 uur.

In de award-show strijden 30 genomineerden in 10 categorieën voor de award-prijzen. Van 1 september tot en met 1 oktober konden mediamakers met een verstandelijke beperking hun werk inzenden. Uit de 109 mooie, grappige en enthousiaste inzendingen, werden de 30 genomineerden gekozen. Op de website van Special Media Awards kan je zien wie er genomineerd zijn.

Onder de genomineerden zijn o.a. Radio Gemiva en Luuk, Hallo thuis van Philadelphia Zorg. We wensen alle genomineerden, deelnemers en ook de organisatoren veel succes. Het wordt vast een spannende strijd! Jij gaat toch zeker ook luisteren of kijken op de livestream van Astradio of via YouTube?