Current track

Title

Artist

Background

Marketeer gezocht

Written by on 20 december 2020

Astradio, een bijzonder mooi webradiostation, is er voor iedereen. We maken voor verschillende doelgroepen radio. Een onderdeel van Astradio is een dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een uitdagend project, waarbij mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, een psychische kwetsbaarheid of chronisch zieken hun dag zinvol besteden. Het is een leuke groep die met elkaar toffe radio maakt.

Marketeer gezocht

Wij zijn opzoek naar een marketeer. Wij willen onze naamsbekendheid wil vergroten en meer luisteraars en adverteerders wil aantrekken. Heb jij hier goede ideeën bij? Heb jij ervaring met de rol als marketeer? Ben jij goed in omgang met mensen in onze doelgroep? Dan is dit mogelijk iets voor jou!

Als marketeer voer je taken uit om de naamsbekendheid en zichtbaarheid van Astradio te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van berichten op Social Media en het ontwikkelen van reclamecampagnes. Je werkzaamheden bestaan uit het bedenken en uitvoeren van initiatieven. Je doet dit zo veel mogelijk samen met andere collega’s van Astradio. Je leidt hierbij de uitvoering in goede banen.

Je bent minimaal 18 jaar of ouder en je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen of kunt deze overleggen. Om de kosten te drukken en vanwege de covid-19 pandemie, gaan eerst vanuit huis radio maken. Op termijn willen we ons vestigen in Zwolle. Naar verwachtingen kosten de werkzaamheden je een paar uur per week.

Een inspirerende en leuke functie

Wij bieden een inspirerende functie waarin je een plezierige en leerzame dagbesteding helpt bieden aan mensen met een beperking. Samenwerking met andere betrokken en enthousiaste vrijwilligers, het opdoen van veel nieuwe contacten en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

Meer informatie?

Mocht je belangstelling hebben voor de rol als marketeer bij Astradio dan mag je contact opnemen met Dirk Jan Buter.

Astradio beluisteren?
https://player.astradio.com/


Continue reading