Help mee

Ons moto is: “Durf anders te zijn én wees jezelf!”. Want wij zijn Astradio, het nieuwe geluid van nieuw talent. Wij willen het talent, dat ook in jou zit, naar boven halen!! Want wij denken jouw beperking, nu juíst jouw grootste kracht is!
Wij zijn een dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In een groep maken we radioprogramma’s als vorm van serieus (en ook bijzonder leuk) werk (op vrijwillige basis). Maar het is veel meer dan dat, het is ervaring uit de praktijk, het is zelfontwikkeling en zelfontplooiing. Het helpt mensen om te leren samenwerken, een dagstructuur te krijgen, zelfvertrouwen op te bouwen en een positie verbeteren op de arbeidsmarkt.

Al onze deelnemers werken vanuit huis, in een later stadium willen we een eigen ruimte Zwolle, waar we samen radio kunnen maken. Woon je niet in de buurt van Zwolle? Dan is dat geen probleem, zolang je over een computer en internetverbinding beschikt. Het contact met de andere DJ’s gaat via telefoon of het Internet. Wel is het goed om bij de periodieke bijeenkomsten aanwezig te zijn (in Zwolle).

Neem voor meer informatie contact met ons of laat informatie achter via het onderstaande inschrijfformulier:

[contact-form-7 id=”563″ title=”Inschrijven voor dagbesteding”]