Current track

Title

Artist

Background

Over ons

Wij zijn Astradio, het nieuwe geluid van nieuw talent! Het bijzondere aan ons mooie station is dat wij er zijn voor iedereen, er wordt aan verschillenden doelgroepen gedacht. Elke DJ heeft zijn eigen stijl en luisteraars. Is het op dit moment niet jou smaak?! Luister dan op een ander moment, want dan kan er heel wat anders op de radio zijn.
Ook willen wij in de toekomst praatprogramma’s uitzenden over diverse onderwerpen als bijvoorbeeld muziek, natuur, techniek en ga zo maar door.

Een onderdeel van Astradio, is een dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met deze groep maken we radioprogramma’s als vorm van serieuze (en ook bijzonder leuk) tijdverdrijf. Maar het is natuurlijk veel meer dan dat, het is ervaring uit de praktijk, het is zelfontwikkeling en zelfontplooiing. Het helpt mensen om te leren samenwerken, een dagstructuur te krijgen, zelfvertrouwen op te bouwen en een positie verbeteren op de arbeidsmarkt.
Al onze deelnemers werken vanuit huis, in een later stadium willen we ons in centraal gelegen Zwolle gaan vestigen, waar we samen radio willen maken.
Neem voor meer informatie contact op

De naam Astradio is een samenvoeging van de woorden astra en radio, astra betekent sterren, radio voor sterren dus! Astradio heeft een landelijk bereik.

KVK: 57141142
BTW: NL001946787B03
Buma-Stemra: 2274701
Sena: 80894722